Prenumerera

Prenumerera på information från FI

Håll dig à jour med vad vi publicerar på vår webbplats genom att prenumerera på mejlutskick eller genom att skapa RSS-flöden. Du kan också prenumerera på pressmeddelanden och flaggningsmeddelanden.

Tänk på att du inte får våra pressmeddelanden automatiskt om du prenumererar på allt på fi.se utan måste teckna en separat prenumeration för dem.

Notera att våra prenumerationsmejl eventuellt kan fastna i ditt företags spamfilter och du kan då behöva kontakta it-supporten på ditt företag.

Behandling av personuppgifter

Genom att teckna en prenumeration samtycker du till att din mejladress sparas i ett register så att vi kan skicka ut de nyheter du valt att prenumerera på. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på en länk i ett mejl du fått. Då tas din mejladress bort. Du kan läsa mer om dina rättigheter på sidan Behandling av personuppgifter.

OBS! Formuläret nedan fungerar för närvarande inte. Men du kan teckna en prenumeration via vårt pressrum hos vår distributör av pressmeddelanden, Cision. Klicka på kuvertsymbolen under rubriken "Prenumerera" överst i högerspalten på sidan du kommer till via den här länken:Prenumerationen distribueras av Cision.

Ändra/avsluta prenumeration

Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
I varje mejl som skickas till dig finns en länk som leder till en sida
där du kan hantera din prenumeration.

OBS! Formuläret för att teckna sig för prenumeration på flaggningsmeddelanden fungerar inte för tillfället. Felsökning pågår. 

När du tecknar din prenumeration får du ett mejl med en länk.
Klicka på länken för att bekräfta din prenumeration.Prenumerationen distribueras av Cision.

Ändra/avsluta prenumeration

Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
I varje mejl som skickas till dig finns en länk som leder till en sida
där du kan hantera din prenumeration.

Läs mer på sidan Flaggning

Du kan själv skapa RSS-flöden på listsidor under "Publicerat". Den lista som är mest komplett är www.fi.se/sv/publicerat/allt-publicerat

Lägg till "/rss" till den webbadress (URL) som visas i adressfältet i din webbläsare så visas innehållet som ett RSS-flöde, t.ex. https://www.fi.se/sv/publicerat/allt-publicerat/rss.

I de vanligaste webbläsarna kan du sedan klicka på "prenumerera" och göra olika inställningar enligt dina önskemål. Ett annat alternativ är att få in rss-flödet i din mejl.

Laddar sidan